Sprankelend eindejaar gala concert in een feestelijke ambiance 

Locatie: Zalencentrum "De Spil" in Maasbracht

Concertdatum:

Vrijdag 30 december

Aanvang Concert: 20:30 uur

Deuren openen om 19:30 uur

Na de zeer magische en succesvolle open air concerten in juni van dit jaar bleek al snel dat het enthousiasme van Mirusia en Harmonie St. Caecilia Ohé en Laak wel een vervolg moest krijgen. Het enthousiasme van het publiek, de vrijwilligers en leden hebben er toe geleid dat we nog groter gaan uitpakken aan het einde van dit jaar!

In de Gemeente Maasgouw, waarvan Ohé en Laak en Maasbracht deel uit maken, gaan we u dit keer meenemen naar een feestelijk aangeklede locatie in Maasbracht. Volledig in de stijl van de feestdagen willen wij samen met u een voorschot nemen op het nieuwe jaar. Wederom mag Harmonie St. Caecilia onder leiding van Julio Domingo samenwerken met de wereldberoemde sopraan Mirusia Louwerse. Tevens mogen we ook weer rekenen op de medewerking van Rob Mennen. Daarnaast gaan we de komende tijd nog enkele speciale gasten aan u voorstellen maar graag houden we dit nu nog geheim, zie het als een mooi cadeautje, een surprise die langzaam uitgepakt wordt. Als u de carrière van Mirusia gevolgd heeft en houdt van haar muziek weten wij zeker dat u deze optredens kunt waarderen!!!  Een ding is zeker het wordt een avond om nooit te vergeten die bol staat van stralen en schitteren. 

Ook nu hebben wij er weer voor gekozen het aantal zitplaatsen beperkt te houden om u als gast een fantastische beleving te bieden. Wij nodigen u uit om dit zeer bijzondere concert te bezoeken op vrijdag 30 december in de Spil te Maasbracht. Boek snel uw tickets om verzekerd te zijn van dit bijzondere concert aan het einde van het jaar! Bij het ticket is een feestelijk drankje en gebruik maken van de garderobe inbegrepen.

Tickets