top of page

Sprankelend eindejaar gala concert in een feestelijke ambiance 

Locatie: Zalencentrum "De Spil" in Maasbracht

Concertdatum:

Vrijdag 30 december

Aanvang Concert: 20:30 uur

Deuren openen om 19:30 uur

Na de zeer magische en succesvolle open air concerten in juni van dit jaar bleek al snel dat het enthousiasme van Mirusia en Harmonie St. Caecilia Ohé en Laak wel een vervolg moest krijgen. Het enthousiasme van het publiek, de vrijwilligers en leden hebben er toe geleid dat we nog groter gaan uitpakken aan het einde van dit jaar!

In de Gemeente Maasgouw, waarvan Ohé en Laak en Maasbracht deel uit maken, gaan we u dit keer meenemen naar een feestelijk aangeklede locatie in Maasbracht. Volledig in de stijl van de feestdagen willen wij samen met u een voorschot nemen op het nieuwe jaar. Wederom mag Harmonie St. Caecilia onder leiding van Julio Domingo samenwerken met de wereldberoemde sopraan Mirusia Louwerse. Tevens mogen we ook weer rekenen op de medewerking van pianovirtuoos Rob Mennen.  

Daarnaast mogen we dit keer op het podium  Frank Steijns, 1e violist en beiaardier van Andre Rieu’s Johann Strauss orkest verwelkomen. Voor een uniek feestdagen gevoel gaat Frank Steijns samen met de harmonie muziekwerken uitvoeren op zijn mobiel carillon met maar liefst 43 klokken! 

 

Of dit nog niet voldoende is pakt de organisatie dit keer nog feestelijker uit door aan te kondigen dat we met nog een ster mogen samenwerken namelijk mezzosopraan Madieke Marjon Schoots. Ook Madieke is al jaren verbonden aan Andre Rieu’s Johann Strauss orkest en één van de solisten op dit moment. Madieke, van origine operazangeres, gaat u deze avond geheel in stijl verrassen.

Ook nu hebben wij er weer voor gekozen het aantal zitplaatsen beperkt te houden om u als gast een fantastische beleving te bieden. Wij nodigen u uit om dit zeer bijzondere concert te bezoeken op vrijdag 30 december in de Spil te Maasbracht. Boek snel uw tickets om verzekerd te zijn van dit bijzondere concert aan het einde van het jaar! Bij het ticket is een feestelijk drankje en gebruik maken van de garderobe inbegrepen.
 

Update 10 December:
Bedankt voor uw overweldigend interesse in dit concert. Wij zijn dan ook verheugd om te melden dat het concert is uitverkocht. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en tot vrijdag 30 december!

Mirusia dec 2022.3 kopie NaN kopie-1.jpg
Tickets
bottom of page