Open air concerten met de wereldberoemde sopraan Mirusia Louwerse

Locatie: Landgoed Domicilia in Ohé en Laak

Concertdata:

Zaterdag 4 Juni en Zondag 5 juni 2022

Aanvang Concerten: 20:15 uur

Deuren openen om 19:00 uur

Op een landgoed gelegen aan de oevers van de rivier de Maas organiseert Stichting Domicilia onder andere open-air concerten. Wij zijn bijzonder trots dat wij de wereldberoemde sopraan Mirusia Louwerse naar Nederland hebben kunnen halen om samen met Harmonie St. Caecilia Ohé en Laak op een unieke locatie concerten te geven. Deze harmonie staat onder leiding van Julio Domingo. Bij deze concerten hebben wij de medewerking van pianist Rob Mennen en het Vriendenkoor Echt bestaande uit maar liefst 55 vocalisten. Mirusia zal u meenemen in een zeer gevarieerd programma. Prachtige klassieke melodieën worden afgewisseld met hedendaagse muziekwerken.

 

Tegen de dijk zijn mooie zitplaatsen gecreëerd. Van hieruit heeft u een geweldig zicht op het podium. Wij nemen u mee in een sfeervolle ambiance die het parkachtig landschap van nature al heeft maar voor deze bijzondere gelegenheid extra “magical” is aangekleed. 

 

 

Om u als gast een optimale beleving te bieden hebben wij ervoor gekozen om het aantal bezoekers te beperken. Wij nodigen u van harte uit om deze bijzondere concerten te bezoeken! Boek snel uw tickets om verzekerd te zijn van de unieke concerten met deze wereldsopraan in Nederland.

Tickets